Основна информация за чанти за кафе

- Jan 13, 2017-

Кафето произхожда от тропическите райони на Северна и Централна Африка, отглеждането му е повече от 2000 години история. Основният район за отглеждане на кафе дърво е Латинска Америка Бразилия, Колумбия, Ямайка, Пуерто Рико, Куба, Хаити, Мексико, Гватемала и Хондурас; Африканското крайбрежие на Кот д'Ивоар, Камерун, Гвинея, Гана, Африка, Ангола, Конго, Етиопия, Уганда, Кения, Танзания, Мадагаскар; Азия, Индонезия и Виетнам, Индия и Филипините. Според статистиката в 76 страни по света и отглеждането на кафе.

Първото кафено дърво в света се намира в Африканския рог. Местните племена често смилат плодове с кафе и след това го месят с животински мазнини, смесени заедно, правели много от сферичните топки. Тези местни племена са кюфтета като ценна храна, особено за онези, които отиват на война за войници да се насладят.

Кафе чанти като чанта кафе, голямо разнообразие от стоки, винаги избират свои собствени предпочитани продукти на нашите клиенти, в допълнение към продукти, различни от собствения си профил и удовлетворение, дизайн на чанта за кафе влияе върху покупателните решения на потребителите.


Един чифт:Четирите вида опаковки на пазара Следваща:Развитие на пазара на чанти от хартия Kraft