Развитие на пазара на чанти от хартия Kraft

- Jan 13, 2017-

Kraft хартиените торбички драматично променят пазаруването на хората, само ръцете могат да носят ограничен брой елементи от традиционното мислене, потребителите вече не трябва да се безпокоят повече, отколкото да намалят приятното изживяване на самия пазар. Ако раждането на Крафт стимулира развитието на цялата индустрия на дребно, може би преувеличение, но поне разкрива за бизнеса на такъв феномен, в клиентския опит в пазаруването да бъде възможно най-удобен, преди, лесен и удобен, Не предсказвайте колко много купуват потребителите. Беше това, привлече вниманието на по-късно пазаруване опит за потребителите, като същевременно насърчава по-късно развитие на супермаркети пазаруване кошници и колички за пазаруване.

След повече от половин век разработването на чанти за пазаруване от крафт хартия може да бъде плавано чрез материалите, подобрявайки носещата му способност да бъде подсилена, външният вид става все по-красив и производителите на всички търговски марки, дизайни, отпечатани върху кафяви хартиени торби, магазини Магазини по улиците. До средата на 20-ти век, историята на появата на пластмасови пазарски чанти за пазаруване и голяма революция. Това е по-лек, по-здрав и по-ниски производствени разходи и други предимства правят веднъж затъмни кафявата хартиена торбичка. Оттогава пластмасовите торбички се превръщат в предпочитан потребител, а кожените торбички "се отдръпват". И накрая, декоративните мъртви крафт хартиени торбички само под прикритието на "носталгия", "природа" и "опазване на околната среда" се прилагат за малък брой продукти за грижа за кожата, дрехи и опаковки на книги, аудио и видео продукти.

Въпреки това, тъй като "анти-пластмасата" глобалното издигане на вятъра, природозащитниците започнаха да изглеждат стари кафява хартиена торбичка. Компанията McDonald's China започва през 2006 г. и постепенно въвежда във всички свои магазини изолационни хартиени торбички за хартия, за да задържат храна, за да заменят използването на пластмасови торбички за хранителни стоки. Тази инициатива получи положителни отзиви от други фирми като Nike, оригиналната голяма употреба на най-големите пластмасови торбички от страна на Adidas, започнаха да използват висококачествени хартиени кърпи от хартия вместо пластмасови торбички.


Един чифт:Основна информация за чанти за кафе Следваща:Параметри за производителност за чанти от хартия Kraft