Опаковки за напитки

- May 13, 2018-

SeaFaithSpoutPouch.jpg

Предимства:

Самостоятелната смукателна торбичка е относително нова опаковъчна форма. Най-голямото му предимство пред обикновените опаковъчни форми е неговата преносимост; Самостоятелната торбичка за всмукване може лесно да бъде поставена в раница или дори в джоба и тя може да бъде намалена по размер, тъй като съдържанието е намалено. По-удобно за носене. Тя се радва на предимства в много аспекти като подобряване на качеството на продуктите, подобряване на визуалните ефекти на рафта, преносимост, удобство, съхранение и запечатване. Самостоятелната торбичка за всмукване на дюзи е изработена от ламинирана PET / фолио / PET / PE структура. Тя може да има и 2 слоя, 3 слоя и други спецификации. Съгласно различните продукти на опаковката може да се добави защитен слой за кислород, в зависимост от необходимостта да се намали проникването. Скоростта на кислород удължава срока на годност на продукта.

В момента опаковките за безалкохолни напитки на пазара са доминирани от PET бутилки, комбинирани алуминиеви хартиени торби и кутии. В днешната все по-хомогенна конкуренция подобряването на опаковката несъмнено е едно от мощните средства за диференцирана конкуренция. Самоносещата торба за дюзи комбинира модела на повторно опаковане на PET бутилки и комбинирани алуминиеви хартиени торби. Същевременно има и предимството, че традиционните опаковки за напитки не могат да се сравняват с печатни ефекти. Поради основната форма на самоподдържащи се торби, площта на екрана на торбата за торбички е значително по-голяма от РЕТ бутилки и е по-добра от пакетите, които не могат да устоят. Разбира се, тъй като торбичката принадлежи към категорията на гъвкавите опаковки, в момента не е подходяща за опаковане на газирани напитки, но има уникално предимство в соковете, млечните продукти, здравните напитки и желените храни.

Приложения за кухини:

Самостоятелната опаковка за всмукване на торбички се използва основно в сокове, спортни напитки, бутилирана питейна вода, подсладено желе, подправки и други продукти. В допълнение към хранителната промишленост се използват и някои детергенти, ежедневна козметика, медицински консумативи и други продукти. Постепенно се увеличи.

Самоносещата торбичка за всмукване е по-удобна за изливане или засмукване на съдържанието и може да бъде затворена и многократно отваряна. Тя може да се разглежда като комбинация от стояща торба и обикновена уста на бутилка. Тази стояща торбичка обикновено се използва в опаковки за ежедневни нужди за напитки, душ гелове, шампоани, кетчуп, ядивни масла, желета и други течности, колоиди, полутвърди продукти.

Един чифт:Doypack е подправки опаковката чанта е най-добрият избор Следваща:Поставете чанти за опаковане на храни