Предимствата на самостоятелно стоящи чучур торбичка

- Apr 21, 2018-

Предимствата на самостоятелно стоящи чучур торбичка

Самостоятелно стоящи засмукваща уста чанта е сравнително нова опаковка форма. Неговата най-голямото предимство над общи форми е нейната преносимост; самостоятелно стоящи засмукваща уста чанта могат лесно да бъдат пуснати в раницата или дори джоб, и тя може да бъде намален в размер, като съдържанието се намалява. По-удобно да нося. Той се радва на предимства в много аспекти, като например подобряване на качеството на продукцията, повишаване на рафта визуални ефекти, преносимост, лекота на употреба, консервиране и sealability. Самостоятелно стоящи смукателна дюза чанта е изработена от ламинирано РЕТ/фолио/домашен любимец/PE структура. Също така може да има 2 слоя, 3 слоеве и други спецификации. Според различните продукти на пакета кислород защита слой може да се добавят при необходимост за намаляване на проникване. Цената на кислород разширява срока на годност на продукта.

В момента безалкохолна напитка опаковки на пазара е доминиран от пет бутилки, композитни алуминиеви хартиени торби и кутии. В днешния все по-хомогенни конкуренция подобряването на опаковките е несъмнено една от мощни средства за диференцирано конкуренция. Самоносещи чучур чантата съчетава модата на повторно опаковане на РЕТ бутилки и композитни алуминиеви хартиени торби. В същото време, той също има предимство, че традиционната напитка опаковки не могат да съвпадат в изпълнение печат. Тъй като основните формата на самоносещи торби на дисплея областта на чучур чантата той е значително по-голям от пет бутилки и е по-добре от пакети, които не може да устои. Разбира се защото на мундщука чантата принадлежи към категорията на гъвкави опаковки, той не е в момента подходящ за газирани напитки и опаковки, но тя има уникално предимство в сок, мляко и млечни продукти, здравето напитки и храни, желе.

Прилагането на самостоятелно стоящи засмукваща уста чанта

Самостоятелно стоящи засмукваща уста чанта опаковки се използва главно в сок напитки, спортни напитки, бутилирана питейна вода, suckable млечице, подправки и други продукти, в допълнение към хранително-вкусовата промишленост, някои миещи продукти, ежедневно козметика, медицински консумативи and други продукти също се прилагат постепенно увеличаване.

Самоносещи засмукваща уста чантата е по-удобно за изсипване или смучене на съдържанието и може да бъде отново затворена и многократно отвори. Тя може да се счита като комбинация от постоянна торба и обикновена бутилка устата. Тази постоянна торба обикновено се използва в ежедневните нужди, опаковки за напитки, душ гелове, шампоани, кетчуп, хранителни масла, желета и други течности, колоиди, полутвърди продукти.


Един чифт:Поставете чанти за опаковане на храни Следваща:Защо ние избираме дегазиращи чанти за кафе за вафли?