Четирите вида опаковки на пазара

- Jan 13, 2017-

1 нехерметична гъвкава опаковка: това е най-икономичната опаковка. Обикновено е малка фурна, защото те могат да гарантират бърза доставка. Кафето може да се консумира навреме. Кафето под този пакет може да се запази само за кратко време.

2, въздухонепроницаема опаковка: след като инсталирате вашето кафе, вакуумно го запечатате. Благодарение на процеса на печене на въглероден диоксид, тази опаковка само за определен период от време, за да достигне до обезгазяване на кафе преди опаковане, интервали за съхранение от няколко дни. Времето е по-дълго от кафените зърна кафе. Тъй като съхранението не изисква отделяне от въздуха, ниска цена. Кафетата под тази опаковка трябва да се използва в рамките на 10 седмици.

3, еднопосочен вентил: печено кафе в специално разработена с еднопосочен вентил. Този клапан позволява изтичането на газ, но не можете да влезете в него. Не изисква отделен етап на съхранение, но поради процеса на заустване, миризмата ще бъде малко изгубена. Той избягва формирането на корупция, но не може да спре загубата на аромат.

4, компресионна опаковка: това е най-скъпият начин, но спестете малко кафе в продължение на две години. След няколко минути печене кафе се вакуумира. След свързването с някои инертни газове, при точното налягане в опаковката. Съхранявайте кафените зърна под налягане и оставете въздуха да тече върху мазнината, което подобрява вкуса на напитката.


Един чифт:PE Чанти Следваща:Основна информация за чанти за кафе