Хранителна опаковка Уникалният дизайн и яркият печат могат да привлекат все повече и повече потребители

- May 19, 2018-

Food Packaging Bags.jpg

Sea Faith пластмаси опаковане промишленост Ко ООД възприема по-иновативен подход в това отношение и може да се погрижи за нуждите на нашите клиенти. Много производители, които се нуждаят от влагоустойчива опаковка за храни, подбират проби, препоръчваме това шаблони с пластмасови торбички да увеличат обема на поръчките. , може също да помогне на клиентите да изградят собствена марка. В същото време нашата фабрика има свои собствени професионални дизайнери и може да проектира задоволителни модели на опаковане за клиентите. Опаковката на храните трябва да подчертае уникалността на опаковката, когато става въпрос за избор на дизайн, така че да може по-добре да привлича потребителите и да удължи времето за съхранение на храните.

Sea Faith пластмаси опаковане промишленост Ко ООД е производител, специализирана в производството на опаковки за храни. Произвеждат се печатни композитни опаковки за храни, напитки, месни продукти, подправки, закуски, ежедневни химически препарати и химически продукти, оформящи OPP Square дъбови торбички , Stand Stand Pouch Pouch , Кафе чанти, Stand Stand CPS , Kraft Хартиени торби и много други серии от различни структури, различни приложения на опаковъчните материали. Широко използвани в перилни течности, соево мляко, кафе, желе, бонбони, напитки, чай, храна и други опаковки. От суровините до завода са строго контролирани, проверка на качеството, окончателно напрежение на продукта, устойчивост на падане и т.н. са стриктно тествани, за да се гарантира, че чантата не е разбита чанта не изтича торба, издръжлив. Изящен печат, отлично представяне, похвален от мнозинството клиенти. Компанията има усъвършенствана технология за производство на печат, следи отблизо темпа на развитие на международната опаковъчна индустрия във всички аспекти, за да отговори на търсенето на продуктите от страна на клиентите.


Един чифт:Хранителна класа OPP квадратни долни чанти опаковка Следваща:Технически изисквания за заваряване дюзи за чучур торбичка