Свежи, функционални опаковки за храни, предназначени за вашата марка

- Jan 18, 2017-

Големите продукти заслужават страхотно опаковане
Работите усилено, за да осигурите хранителни продукти, които осигуряват отлично качество, стойност и вкус за вашите клиенти. Изпълнението на това обещание започва с големи съставки и завършва със страхотно опаковане.
Правилната опаковка за храни изглежда добре и се представя по-добре. Критичните му задачи включват:

  • Съхранявайте продукта си от всяка подходяща среда, включително съхранение, доставка и търговия на дребно

  • Осигуряване на качество, свежест и вкус

  • Защита на хранителния продукт от влага, пара, миризма и други потенциални опасности

Правилната опаковка за вашия хранителен продукт
Не всички опаковки са създадени равни. Водещите компании се грижат да изберат подходящия тип опаковка, за да защитят и покажат най-добре своите хранителни продукти, като покажат своите уникални марки. www.plastics-packing.com, опциите включват изпъкнали и редовни стойки, ципове и вакуумни торбички, плоски бариери и гъвкави кутийни торби, а дори и опаковки за ретранслатори. Това голямо разнообразие от торбички и торбички за опаковане на храни означава, че можем да предложим решения, специфични за вашите продукти, независимо дали те са опаковани горещо, студено, мокро или сухо.
Превъзходна опаковка за изключителни марки
Вземете вниманието на клиентите си, запазвайте храната си в безопасност и предпазвайте долната линия с торбичките за опаковане на храни от www.plastics-packing.com. Ние проектираме подходящите комбинации от филми, използващи одобрени от FDA филми и мастила на водна основа в точната ценова точка за вашето конкретно приложение. Нашите графични дизайнери могат или да направят вашето съществуващо произведение на изкуството "готово за печат", или да работят с вас, за да го създадете от самото начало.
С опаковки за опаковане на хранителни продукти от Sea Faith Plastics Packing Industrial Limited вие гарантирате:

  • Одобрен от FDA, хранителен материал

  • Водни мастила

  • Оценка на качеството по ISO и QS

  • Отлично качество на печат, независимо от размера на поръчката

  • Рециклируеми и депонирани

Нашите клиенти се конкурират със своите конкуренти на рафтовете на магазините от Walmart до Whole Foods, насочени към пазара на местния фермер. защо стоящите торбички са най-добрият избор за опаковки за опаковки за храни на пазара.

Един чифт:Материалната структура на дюзите и приложенията Следваща:PE затварящи се торби