Торбичка за сок за бебешки храни

- Jun 22, 2019-

Juice Spout Pouch for Baby Food

Торбичката с чучура става все по-популярна сред много клиенти, тя е много по-евтина и удобна, както и изпъкваща торбичка с капачка - достъпна в много различни размери диаметър на чучура за клиенти, които избират и затваря продукта от торбичката. употреба, за да запазите останалата част от продукта за по-късен момент.


Гъвкавата пластмасова торбичка на чучура, която може да позволи на клиентите да използват „изстискване” дори на последния продукт от опаковката само с малко усилие, което означава, че ще има по-малко отпадъци. ние използваме високо бариерен ламиниран материал, такъв PET / AL / PE или PET / VMPET / PE, че не е нужно да се притеснявате за предвидения срок на годност.


Калъфът за изпъкнали чучури идва с различна форма, различни размери и персонализиран печат. независимо дали търсите за 2 литра торбичка чучур или по-голям размер, ние можем да отговорим на вашите изисквания, за да направят персонализирани торбичка чучур добре дошли да ни запитване, Благодаря ви!


Предимства на Spoout Pouch:


⒈ Икономични ---- разходи торбичка чучур са по-малко от опции за опаковане на пластмасова бутилка


Con Високо удобство - клиентите са лесни за носене навсякъде, особено когато пътувате, това може да спести място


⒊ Еко-приятелски --- в сравнение с твърдите пластмасови бутилки, торбичките са значително по-малко пластмасови, което означава, че те изискват по-малко природни ресурси за производство.

Един чифт:Решения за опаковане на кафе Следваща:Торбички за ябълки и гроздови плодове