OPP кръстосани долни чанти

- Apr 11, 2017-

Торби с кръстосано дъно за безопасно пълнене на насипни храни

Когато използвате нашите кръстосани торбички, бързото пълнене на храна, сладкиши или други сухи вещества е детска игра. Благодарение на сгънатото си дъно чантата може да стои стабилно дори след отваряне и също така е лесна за работа по време на разговор с клиент.

Характеристики и приложения на торби с кръстосано дъно

Използваме високопрозрачен OPP филм (ориентиран полипропилен), който прави чашите визуално красиви. Стабилните, устойчиви на разкъсване фолийни пликове са особено популярни за опаковане на хранителни продукти, тъй като нямат неблагоприятни ефекти върху вкуса или мириса на продукта. Освен това те осигуряват отлична защита, така че продуктът може безопасно да се съхранява за по-дълъг период от време.

Не само можете да съхранявате прахообразни продукти. Стабилната основа на торбата го прави подходящ за всички гранулирани вещества, като кафе, чай, бисквити или мазилка.

Можете да получите индивидуално или сезонно докосване чрез пакетно отпечатване, което ние персонализираме според вашите желания.

Торби с кръстосано дъно и техните предимства

Шевовете в дъното на торбата не са залепени, а са заварени. Това е така, че никакви трохи да не могат да бъдат уловени в припокриващи се слоеве. Клиентът или потребителят може напълно да изпразни торбата, ако пожелае. Други предимства са:

  • Гордост на пълненето на торбичката, благодарение на сигурната й опора.

  • Апетират дисплея на продажбите, благодарение на силно прозрачната опаковка

  • Обширни възможности за презентация с отпечатване на опаковки

  • Устойчиво фолио опаковане, повторно използваеми и ароматизатори

В нашия уебсайт: www.plastics-packing.com ще откриете безопасни за храна торби с кръстосано дъно, налични в много размери и формати.


Един чифт:Нашите персонализирани решения за опаковане Следваща:Печатни ламинирани торбички