Технически изисквания за заваряване дюзи за чучур торбичка

- May 16, 2018-

Обработката на самоносещи чучур торбички има две части: в процеса на вземане на чанти и заваряване на всмукването на дюзата. Има високи технически изисквания за всяка стъпка. Ако не го усвоите добре, това е лесно да се произвеждат качествени проблеми като торба счупване и течове. Въпреки че много гъвкави опаковки компании в Китай са били в състояние да произвежда самоносещи засмукваща уста торби, само някои от тях наистина са преминали качество.


Да произвеждат високо качество стоящ торбички, ние трябва да обърнат специално внимание на сондажа, на дъното на чантата и дъното топлинно запечатване. В частност комбинацията от четири слой и две слой торбички е склонен да се счупят чанти. За инсталирането на топлинно запечатване ножове топлина запечатване трябва да бъдат засилени локално.


В допълнение самоносещи засмукваща уста чантата изисква добра отваряне изпълнение, в противен случай вендузата не е лесно да дръпнете пластмасови Мундщуци. Коефициентът на триене на самоносещи чанта повърхността трябва да бъде малък. Когато е чантата, статично електричество по повърхността трябва да бъдат премахнати за предотвратяване на чантата от срутване с чантата. Това не е благоприятна за пластмасов накрайник запечатване машина за бране на чантата.


Самостоятелно стоящи смукателна дюза чантата могат да бъдат проектирани като специална форма смукателна дюза чанта, която е благоприятна за повишаването на привлекателността на опаковката. Обаче, тя трябва да се отбележи в дизайна, че ширината на горната повърхност на заваряване дюза по принцип трябва да бъде по-голяма от 40 мм да се гарантира, че автоматично заваряване дюза има висока дръпна отваряне. Успеваемост.

В момента има два вида на заваряване дюзи в страната: един е инсталиран от ръка, а другата е топлинно. Този процес, прехвърля температурата до устието посредством топлинна проводимост, така че пластмасови мундщука се топи и е споени с PE, запечатване слой на постоянна торбичка. Тъй като голяма топлина капацитет на пластмасови накрайници на PE печат слой е дочувам когато първата топлина печат дюзата се разтопи, и лесно се натрошава на PE слой; този процес има лош вид поради не-студено запечата оформяне лечение; топлина печат е трудно гарантирано запечатване сила; изпълнени с ръка устата, не отговаря на изисквания за хигиената на храните и бедни последователност. Поради недостатъци на ръководство за топлинно запечатване процес обикновено е забранено да се използва този процес в чужбина.

Друг процес е използването на автоматични устата запечатване процес, автоматична торбичка запечатване машина автоматично вземе чантата, автоматично дръпнете устата, за да инсталирате, 4 горещо, студено запечатване процес, но също така преди заваряване дюзата за пластмасови щуцера затопли. Тези стъпки процес гарантира качество на присъщите и външния вид на заваряване и също отговарят на хигиенните стандарти. Когато използвате напълно автоматична устата запечатване машина, запечатване налягането трябва да бъдат контролирани в 4 ~ 5 кг/см2, постепенно увеличаване на топлинно запечатване налягане по време на третия топлина залепването.


Автоматично устата запечатване машина използва вибрираща плоча да автоматично чакане пластмасови дюзи в реда на заваряване, който има високи изисквания за съгласуваност на формата на пластмасовата засмукване дюза. В противен случай ще се генерира на дюзата и оборудване ще бъде изключен. Различията във формата на пластмасови дюзите също доведе до неадекватни печат сила, което води до течове.


Следователно ние трябва да изберем добро качество пластмасови дюза, фигурата грешката трябва да бъдат контролирани в рамките на 0,1 мм. Степента на споразумение между топлинно мухъл и топлинно част от пластмасови всмукването на дюзата определя силата на заваряване на твърд-нос. Когато определен вид на твърда-дюза е избрана, топлинно мухъл трябва да бъдат премахнати, и в heat-sealed част на втвърдени устата трябва да се набие от мухъл да предават светлина. Проверете и внимателно мелене на топлина печат мухъл, така че сайта за печат на топлината е напълно в ред.


Когато производство косо инсталиран самоносещи чучур pouches, обсаждам paying внимание към горните изискванията, процес, разстоянието между твърд накрайник и горния ръб на плика трябва да се съхраняват най-малко 10 мм за да се улесни за попълване от отгоре след торбичка дизайн. Горният край е топлинно запечатани така че да не се повреди пластмаса устата когато топлина, запечатване на горния ръб. В допълнение намаляване на ъгъла на разрез и от страна на чантата позволява монтаж позицията на твърдия устата да се движат надолу, което е изгодно за увеличаване на разстоянието между твърди устата и горния ръб на чантата.


За да се гарантира качеството на продукцията на самоносещи чучур pouches, производители на гъвкави опаковки трябва да имат оборудване за измерване на чантата, чупене налягане на самоносещи торбички с вземане на проби ставка от 3 инча за изпитване под налягане. Ако стриктно спазване на сак за вземане и заваряване дюзата процеси, 200ml самоносещи чучур торбички могат да бъдат използвани. Издържат повече от 70 кг на налягане.


Един чифт:Хранителна опаковка Уникалният дизайн и яркият печат могат да привлекат все повече и повече потребители Следваща:Различни видове чанти за опаковане на кафе