Материалната структура на дюзите и приложенията

- Jan 18, 2017-

Шприцовите торбички са в състояние да осигурят възможност за гъвкава опаковка за всички течни продукти. Пакета за опаковане на пакети е съвсем скорошно, но вече значително развитие в опаковането на течни продукти. Постоянните торбички например предлагат не само защитата и удобството, които потребителите изискват, но и предоставят допълнителни функции, които са в полза както на вашите клиенти, така и на вас. Фактът, че тези торбички предпазват течното съдържание от парата, миризмата, влагата, вредителите, домашните любимци, въздуха и / или светлината (в зависимост от естеството на конкретното съдържание) само драскотини повърхността на опаковката, чанти.
Поставващите се торбички са продукт на производствен процес, при който множество научно формулирани (и, ако е необходимо, хранителни) филм слоеве са ламинирани заедно, за да се създаде бариерен сак, който е силен, устойчив и устойчив на пробиване. За напитки и други бързо развалящи се течности, опаковката на торбичките (когато се комбинира с наличната отново запечатваща се капачка) също уплътнява свежест, аромат, аромат и / или хранителни качества или химическа сила.
Въпреки силата и издръжливостта на стойките, те остават доста гъвкави, което им позволява удобно да се съхраняват в гаража, килера, RV шкафа, кухненския шкаф, хладилника или дори багажника на колата. Удобството е, разбира се, и вторичен продукт на накрайника за изливане и капачката, като осигурява защита срещу разливи и течове, в допълнение към удължаването на срока на годност на съдържанието.
Структурата на материала на торбичката е:

PET / Ню Йорк / PE

Ню Йорк / PE

PET / AL / PE

PET / PE

Всички торбички са фиксирани с дюзи. Тези дюзи са фиксирани или под ъгъл от 90 градуса на торбичката, или в центъра на торбата. Можете да избирате от различните ни размери за всички дюзи. Пакетите за вино за накрайници включват метализирани слоеве за подобряване на срока на годност на стоките.

Купихме напълно автоматизирана машина за вкарване на щипки Totani ST-30, която работи с висока скорост и може да вкара струи в 150 торби за минута. Нашите капсули могат да се използват за опаковане на подправки, салата, сок, бебешка храна, захар, сол, масло, доматени сосове, кисело мляко, течни, детергенти и много други.
Капсулите са една от най-атрактивните форми на рекламни опаковки. Те са по-функционални, стабилни и достъпни на рафтове. Запушените торбички се използват повторно, като по този начин се увеличават продажбите на торбички за изхвърляне на отпадъци, благодарение на съобразените с околната среда потребители. Отделни чанти се използват за опаковане на течни вещества, които обикновено включват продукти като

  • Алкохолни напитки

  • Хигиенни продукти

  • Енергийни напитки

  • Фармацевтични продукти

  • Сосове

  • Течни сапуни и много други

Един чифт:Чанти за опаковане на храни за домашни любимци Следваща:Свежи, функционални опаковки за храни, предназначени за вашата марка