Значението на опаковката от чучури на пазара на хранителни опаковки

- Sep 15, 2019-

image

С развитието на икономиката и подобряването на жизнения стандарт на хората, търсенето на самоносещи чанти за дюза се увеличава, а изискванията за чучурите се увеличават. Увеличава се и търсенето на стойност на опаковъчните торби. Бързият растеж на стойността на продукцията на опаковъчната индустрия в момента подчертава огромните перспективи за развитие на опаковъчната индустрия.


Китай е най-голямата страна за производство и продажба на плодове и зеленчуци в света. Около 30% от плодовете се губят по време на съхранение, транспортиране и продажби. Важната причина за неправилното опаковане е, че ролята на опаковката става все по-важна в силно конкурентните пазарни условия. , В момента полиетиленовото фолио и полипропиленовото фолио са най-широко използваните опаковъчни материали за пресни плодове и зеленчуци. Пластмасите играят важна роля в изграждането на национална градска инфраструктура и високоскоростното железопътно строителство, а пазарът на пластмаса потребление продължава да се разраства. Правителството отдава голямо значение на технологичните иновации, а индустрията за преработка на пластмаси се подкрепя като ключова индустрия в плана за корекция и съживяване на леката промишленост. Следователно търсенето на пластмасови опаковки ще продължи да нараства.

Глобалното търсене на Spout Bags ще нараства със скорост 6,2% годишно, а общото пазарно търсене ще достигне 37,3 милиарда долара до 2018 г. Това увеличение на стойността се предизвиква от традиционните потребителски предпочитания на потребителите и производителите. Пазарът е по-склонен към традиционните пластмасови опаковки, за които може да се каже, че е инерция на потреблението на пазара.


В Китай и други развиващи се страни, където пазарната експанзия се разраства бързо, разширяването на мащаба на производство на опаковъчни торбички и нарастващото пазарно търсене взаимно се засилват. Докладът показва, че до 2018 г. пазарът в Азиатско-Тихоокеанския регион се очаква да има най-високи приходи. Храните (особено опаковките за напитки) и фармацевтичните опаковки ще бъдат двата основни полюса на растеж.


Увеличаването на преносимостта и дизайна на опаковката Spout Pouch също насърчава търсенето на пазара: в развитите страни, Япония и Южна Корея, например, основата на групата на потребителите на опаковки остана стабилна; например във високите индустриализирани райони, например в Централна и Южна Америка, търсенето на опаковки продължи. Стабилен растеж; най-зрелият пазар на опаковки в Северна Америка и Западна Европа, например, възходящата тенденция на търсенето надвишава очакваното съотношение; най-потенциалните пазари за опаковки, които трябва да бъдат споменати, включват Китай, Тайланд и Индия, а силното търсене стимулира производителността на целия пазар на опаковки. Някои зрели пазари започнаха да приемат и популяризират чанти с по-висока ефективност, като САЩ, Канада, Западна Европа и Япония, които също подкрепят конвертирането на долари в транзакции. В перспективите за развитие, самостоящите самоносещи чанти за дюзи ще бъдат най-търсеният потенциал за растеж. Въпреки че плоските торби ще продължат да заемат по-голямата част от пазара, хората започват постепенно да предпочитат тази "стерео" опаковка, особено на зрелия пазар на опаковки, споменат по-горе.


Тенденцията в развитието на опаковъчната индустрия се измести от обикновена опаковка към иновативна опаковка. С подобряването на икономията и потреблението, опаковъчните торби вече не са прости продукти. Предприятията и потребителите подобряват качеството, материалите и качеството на чантите си. Леката е и тенденцията на развитие на самоносещите се чанти за дюзи. Намаляването на консумативите и лекото натоварване на транспорта намаляват разходите, което отговаря на интересите на производителите. Леките чанти също носят нови тенденции в опазването на околната среда и удобството и постепенно се популяризират. Използването на самостоятелни торбички за дюзи в Северна Америка и Западна Европа вече е високо и промените в продуктовата комбинация ще продължат да подкрепят непрекъснатия растеж на търсенето на торбички в тези региони.

Един чифт:Защо мляко съхранение чанти става все по-популярни ? Следваща:Решения за опаковане на кафе