Защо мляко съхранение чанти става все по-популярни ?

- Aug 22, 2020-

Ако сте кърмеща майка или кърмеща майка, която планира да кърми или да се върне на работното място след като бебето пристигне, понякога се нарича "обратна майка". След като майките се връщат на работа след отпуск по майчинство, за да се гарантира, че техните бебета все още могат да пият кърма, те ежедневно изпомпват кърмата кърма всеки ден, съхранява кърмата в чанта за съхранение на мляко и да вземат кърма вкъщи да се храните бебето след като сте напуснали работа. По това време, използването на торбичките за кърма за съхранение на прясно мляко е най-добрият избор.

Какво е чувал за кърма?

Торбите за кърма се наричат торбички за консервиране на кърмата или торбички за съхранение на кърма, които са пластмасови продукти, използвани за опаковане на храни и се използват главно за съхранение на кърмата. Майките могат да изстискат млякото, когато има достатъчно кърма, и го съхраняват в млякото за съхранение на хладилни или замразяващи, в случай че няма достатъчно мляко или е невъзможно да се хранят детето навреме поради работа и други причини.

Как да изберем подходяща чанта за кърма за бебето?

Има различни марки на чанти за консервиране на майчиното мляко на пазара. Родителите неизбежно ще се чувстват загуба по отношение на това, коя чанта за защита на кърмата е по-подходяща за бебето. При избора на торбички за кърма, трябва да се обърне внимание на следните точки:

1. Уверете се, че материалът на кърмата трябва да бъде

2. Стягането на ципа на кърмата е най-важното, а торбата трябва да е чиста и без замърсяване

3. Една добра чанта за съхранение на кърма ще замръзне и ще заеме минимално място в хладилника.

Защо все повече майки обичат да използват торбички за кърма?

Майчиното мляко торбички стават все по-популярни и са посрещнати от майките на пазара. Особено майките, които вземат бебетата си, трябва да донесат много бебешки неща. Торбичките за кърма не само са удобни за извършване. но също така и това може да спести място. Не е необходимо да прекарват повече време почистване на бутилката. Ние можем да направим персонализирани кърма чанти, които безопасно стерилизирани без BPS пластмаса материал
Един чифт:Не Следваща:Значението на опаковката от чучури на пазара на хранителни опаковки