Одобрен от FDA производител на Ziplock чанти

Одобрен от FDA производител на Ziplock чанти

а. Размери: 210 мм височина х 130 мм ширина х (40 мм) * 2 дънна обшивка б. Материал: MOPP / VMPET / LLDPE в. Дебелина: 130 Микрон d. Разположение на клапана: 60 ​​мм под горната част на торбата e. Поставяне на цип: 25 мм под горната част на торбата f. Разположение на срязвания с нож: 12 мм под горната част на торбата g. Опаковка: 500 торби в кутия

Информация за продукта

а. Размери: 210 мм височина х 130 мм ширина х (40 мм) * 2 долна реборда
б. Материал: MOPP / VMPET / LLDPE
° С. Дебелина: 130 Микрон
д. Разположение на вентила: 60 ​​мм под горната част на торбата
д. Поставяне на цип: 25 мм под горната част на чантата
е. Разположение на срязвания с ножица: 12 мм под горната част на торбата
гр. Опаковка: 500 торби в кутия

Поставка за цип Pouch Предимства:

1 ) Stand Up Pulses осигуряват безопасен и сигурен формат за опаковане на различни продукти. Те осигуряват отлични бариерни свойства срещу водните пари и кислорода, което ги прави предпочитана опция за опаковане за широк спектър от отрасли, където свежестта на продукта и срокът на годност са приоритет. Те са особено подходящи за хранителни продукти и нашите ламинати са одобрени от FDA.

2 ) Поради способността за повторно залепване на продукта торбичките предлагат редица удобни предимства за крайния потребител, тъй като спомагат за насърчаване на свежестта на продукта чрез осигуряване на херметично уплътнение. Също така няма нужда да се отделят продукти в алтернативни контейнери, тъй като артикулите могат да се съхраняват за известно време в торбичките.

3 ) Пакетите също предлагат различни икономически и екологични предимства в сравнение с твърдите формати на опаковките. Те са по-евтини и по-малко замърсяващи за производство, транспорт и съхранение в сравнение с твърдите формати на опаковките.
4 ) От гледна точка на продажбите, торбичките са лесни за пазаруване, тъй като те се изправят на рафта и ефективно могат да покажат марката на продуктите ви. Благодарение на тяхната възможност за многократна употреба, те се използват повторно за крайния потребител, като осигуряват по-дълъг живот / използване в сравнение с другите формати на опаковката.

Спецификации :

Име на продукта

Одобрен от FDA Stand Up Ziplock Manufacturer

Размер и дебелина

Персонализирани или въз основа на вашите изисквания

Тип мастило

Екологично чиста мастило за хранителни продукти

Характеристика

1). Безопасност на хранителните суровини и жив печат

2). Голяма за предотвратяване на изтичане, влагоустойчивост, висока бариера

3) Силен запечатване и устойчив цип

Материална структура

PET / PE, PET / VMPET / PE, PET / AL / PE, MOPP / VMPET / PE и др.

Капацитет

200g, 250g, 500g, 1000g / 1kg, 2kg, 5kg, 8oz-100oz, по поръчка

Приложения

Кафе / Чай / Снек Храна / Ядки / Сушени плодове и др.

Стил опции

Поставка на чанти с / без прозрачен прозорец, Euro-Slot, Tear Notch и др.

сертификат

Одобрени от FDA, BRC, ISO9001: 2008

Контрол на качеството л

Разширено оборудване и опитен QC екип ще проверява входящите суровини

Полуготови и готови продукти се проверяват стриктно на всяка стъпка преди доставката.

Информация за връзка

Уебсайт: www.plastics-packing.com

Имейл: sales@plastics-packing.com

Поставка за използване на цип с цип:

--- Биологични храни

--- Биологични бебешки храни

--- чай

--- Кафе

---Храна за домашни любимци

--- Ядки

---Козметика

Stand Up Zipper Pouch - Таблица на диаметъра на обема / капацитета (всички измервания са приблизителни за клиентската референция, както е показано по-долу :)

blob.png

ЧЗВ :

1. Предоставяте ли извадки от вашите опаковъчни продукти?

Да, пробите се предоставят при поискване, при условие че посетите следната връзка: www.plastics-packing.com Като плащане от 25 USD трябва да бъде обработено, но по-късно ще бъде приспадната от общата сума на действителната поръчка.

2. Колко дни отнема моята обработвана поръчка да ми бъде доставена?

При поръчка по поръчка, която е обработена след като плащането е извършено и потвърдено, това отнема 7-10 работни дни в зависимост от страната, на която ще бъдат доставени продуктите.

3. Искате моите стоки да се доставят бързо, без да преминават много протоколи, възможно ли е?

ДА, имаме опции за експресна доставка, но трябва да заплатите допълнителни такси за това, тъй като таксите за експресна доставка не са включени в цената на поръчката за опаковъчен материал.

4. Искате персонализирана чанта, какво следва да направя?

Ако искате вашите торби или торбички да бъдат персонализирани, всичко, което трябва да направите, е да направите графичния дизайн на това, как искате да изглеждате сами или да търсите услугите на професионален дизайнер, за да го направите за вас, след това можете да ни изпратите дизайна, който имате, за да можем да го използваме и да произведем за Вас това, което искате.


Ако имате нужда от това, добре дошли да купуват и продават на едро качеството на FDA одобрени стои Ziplock производителя чанти от нашата фабрика. Ние сме един от водещите производители и доставчици в Китай, които ще ви предложат персонализирани услуги. Проверете цитата с нас сега.
Hot Tags: fda одобрени стоят ziplock чанти производителя, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, цитат, персонализирани, купуват отстъпка
Един чифт:Хранителна класа пластмасови цип Stand Up чанта торба Следваща:Пластмасови контейнери с възможност за повторно залепване. Доставчици на опаковки за опаковки за храни

Запитване

Може да харесаш също